...

Климатици, продажба, доставка, монтаж, ремонт, профилактика.

Климатици, продажба, доставка, монтаж, ремонт, профилактика.

За нас

качество и сигурност с гама климат

Защо да изберете климатична техника от Гама Климат ?

 

Една от причините нашите клиенти да бъдат спокойни за поддръжката на своите климатици е че, собственика на Гама Климат и главен-сервизен техник Тодор Христов се грижи за правилната експлоатация на вашите климатици. Той Ви гарантира качество и сигурност в продължение на години.

Когато закупувате климатична техника от нас, Вие ставате част от нашето семейство и си гарантирате персонално отношение според вашите желания за новият си климатик, професионално изпълнен монтаж по всички стандарти, качествен и навременен сервиз, ежегодна профилактика за да бъдете спокойни за правилната, сигурна и качествена работа на климатика Ви. Ние от Гама Климат Ви предлагаме качество и сигурност с грижа за цялостния комфорт на семейството във вашият дом, както и за комфорта на работното ви място. Благодарение на дългите години натрупан опит, Ние може да застанем 100% зад името си и да гарантираме качеството, което Ви предлагаме.

Ние от Гама Климат Ви предлагаме богата гама климатични системи на световни производители като DAIKIN, MITSUBISHI, GREE, TOSHIBA, AUX, MIDEA, TREO, NIPPON, HITACHI, PANASONIC, FUJI, GENERAL FUJITSU, KAISAI, WILLIAMS и др. Оторизиран представител и оторизиран сервиз. Нуждаете се от професионална консултация, предварителен оглед, нов климатик, монтаж на нов или стар климатик, демонтаж на климатик, ремонт на климатик или профилактика на вашият климатик, може да ни се доверите на 100% за качеството на предлаганите от нас услуги. Благодарение на професионализма, с който работим и отношението ни към всеки един от Вас успяхме да изградим стабилна връзка с много доволни клиенти, с които пдорължаваме да работим и до днес. Продължаваме да се развиваме заради Вас и за да предложим най-доброто качество от услуги, които да отговарят на най-високите стандарти.

 

 

 

 

Данни за контакт:

Магазин: гр. Варна ул. Люляк 33

Мобилен телефон: +359877772027

Email: office@gamaklimat.bg

Банкови детайли:

Банка ДСК

IBAN: BG70STSA93000027820855

SWIFT: STSABGSF

Данни на фирмата:

Гама Климат ЕООД

МОЛ: Тодор Христов

ЕИК: 206424965

ДДС:

Адрес: гр. Варна ул. Полковник Свещаров 12

 

Изпрати запитване.

    Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
    Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.