GAMAKLIMAT.bg

Климатици, продажба, доставка, монтаж, ремонт, профилактика.

Климатици, продажба, доставка, монтаж, ремонт, профилактика.

За нас

Защо да изберете климатична техника от Гама Климат ?

 

Една от причините нашите клиенти да бъдат спокойни за поддръжката на своите климатици е че, собственика на Гама Климат и главен-сервизен техник Тодор Христов се грижи за правилната експлоатация на вашите климатици.

Когато закупувате климатична техника от нас, Вие ставате част от нашето семейство и си гарантирате персонално отношение според вашите желания за новият си климатик, професионално изпълнен монтаж по всички стандарти, качествен и навременен сервиз, ежегодна профилактика за да бъдете спокойни за правилната работа на климатика Ви. Благодарение на дългите години натрупан опит, Ние може да застанем 100% зад името си и да гарантираме качеството, което Ви предлагаме.

Ние от Гама Климат Ви предлагаме богата гама климатични системи на световни производители като DAIKIN, MITSUBISHI, GREE, TOSHIBA, AUX, MIDEA, TREO, NIPPON, HITACHI, PANASONIC, FUJI и др. Оторизиран представител и оторизиран сервиз. Нуждаете се от консултация, оглед, нов климатик, монтаж на климатик, демонтаж на климатик, ремонт на климатик или профилактика на вашият климатик, може да ни се доверите на 100% за качеството на предлаганите от нас услуги. Просто се свържете с нас.

 

 

 

 

Данни за контакт:

Магазин: гр. Варна ул. Люляк 33

Мобилен телефон: +359877772027

Email: office@gamaklimat.bg

Банкови детайли:

Банка ДСК

IBAN: BG70STSA93000027820855

SWIFT: STSABGSF

Данни на фирмата:

Гама Климат ЕООД

МОЛ: Тодор Христов

ЕИК: 206424965

ДДС:

Адрес: гр. Варна ул. Полковник Свещаров 12

 

Изпрати запитване.

    X